به پایگاه اطلاع رسانی نقش آرا خوش آمدید، نقش آرا به عنوان بزرگترین و جامعترین تولید کننده و صادر کننده سفال نقش برجسته در کشور، اوقات خوشی را برای شما آرزو مند است
  • سفال

    طراحی و ساخت سفال نقش برجسته با کیفیت بسیار عالی توسط مجرب ترین هنرمندان این رشته در کشور

  • سفال

    تولید و صادرات سفال نقش برجسته به کشورهای همسایه

  • سفال

    برگزاری کلاس های آموزشی و اهدای مدرک هنرجویی نقش آرا

  • سفال

    ارسال تصاویر و ویدیو از مراحل کاری سفال در حال ساخت

  • سفال

    اهدای نمایندگی انحصاری محدود به افراد حقیقی یا حقوقی واجد شرایط

  • سفال

    فروش آنلاین تایلهای دکوری، یادبود و مناسبتی با آرم و لوگوی درخواستی

انواع سینک ظرفشویی و مزایا و معایب هرکدام
0207/ /
شناسه خبر : ۹۲۰۳
تعداد بازدید : ۳۳۱
iran-glass:
به‌تازگی بازار با حجم زیاد سینک‌های ظرفشویی در جنس‌ و مدل‌های مختلف اشباع شده و انواع سینک‌ ظرفشویی آلمانی، ایتالیایی، ترکیه‌ای، ساخت داخل و … در بازار موجود هستند. کیفیت سینک آشپزخانه به جنس آن بستگی دارد. در این مقاله به معرفی انواع سینک ظرفشویی با جنس و طراحی‌های مختلف می‌پردازیم، با ما همراه باشید.
انواع سینک ظرفشویی و مزایا و معایب هرکدام

از نظر جنس

اگر روزانه با سینک آشپزخانه سروکار دارید و از ظروف و مایعات داغ زیاد استفاده می‌کنید، باید سینکی انتخاب کنید که جنس آن از مواد غیر متخلخل، مقاوم به حرارت و خراشیدگی مانند گرانیت، کامپوزیت، مس، خاک نسوز درجه یک یا فولاد ضد زنگ باشد. مهم‌ترین نکته در انتخاب متریال مناسب برای سینک این است که چقدر از سینک استفاده می‌کنید.

بزرگترین مزیت استیل مقاومت بالای آن در برابر ضربه، حرارت، شوک، زنگ‌زدگی و خوردگی است. می‌توانید ماهی‌تابه داغ، بشقاب غذا و ظروف سنگین پخت‌و‌پز را روی آن بیاندازید و نگران ورآمدن مواد یا شکستن سینک هم نباشید.

احتمالا فولاد نازک‌ پس از مدت‌زمان خاصی خراش‌های مویی برمی‌دارد اما با مایع ظرفشویی و اسفنج ملایم می‌توانید از شر آنها خلاص شد. اگر سطح صاف و یکنواخت سینک‌ استیل را پس از هر بار استفاده تمیز کنید، لکه یا بوی بد نمی‌گیرند و میکروب‌ها هم به‌راحتی روی سطح استیل ضد زنگ رشد نمی‌کنند.

اگر حاضرید پول چند سینک بزرگ را برای یک سینک آشپزخانه شیک و زیبا و براق خزج کنید، سینک گرانیتی خالص انتخاب خوبی است. مسلما با دیدن انواع رنگ، بافت، پرداخت و انواع نصب آن متحیر می‌شوید.

گرانیت، سنگ آذرینی است که استحکام بالا و مقاومت زیادی در برابر حرارت دارد و دوام آن خارق‌العاده است. البته حواستان به ظروف چینی و بلورتان باشد. چون گرانیت سطح سختی دارد.

گرانیت ماهیتا متخلخل است؛ اگر بعد از ظرفشویی سطح آن را خوب نشویید، لکه می‌گیرد و کثیف می‌شود. به علاوه سینک‌های سنگی گرانیتی خالص وزن زیادی دارند. پس باید کابینت و کانتر را برای پشتیبانی از سینک تقویت کنید و در نظر داشته باشید که هزینه نصب آن زیاد می‌شود.

سینک‌های کامپوزیت سنگی طرفداران زیادی دارد. اگر دوست دارید از زیبایی گرانیت یا کوارتز استفاده کنید ولی پول کافی ندارید، راه حل ساده‌تر را انتخاب کنید! بیشتر تولیدکنندگان سینک، رزین‌های اکریلیک را به سنگ اضافه می‌کنند تا درصد تخلخل گرانیت یا کوارتز را کاهش دهند و استحکام و مقاومت آن را نسبت به حرارت بالا ببرند.

پرسلان و سرامیکی

 

سینک‌های پرسلان و سرامیکی خالص انتخاب افراد سنت‌گرا هستند. تنوع رنگ‌، الگو، بافت‌ و نحوه نصب این نوع سینک برای آشپزخانه‌های ماژولار سنتی و حتی معاصر مناسب است. پرسلان و سرامیک سخت، متراکم و غیر متخلخل هستند؛ بنابراین سینک‌های ساخته شده با این متریال به کمترین تعمیر و نگهداری نیز دارند. پرسلان نسبت به سرامیک کمی سخت‌تر، تخلخل‌ کمتر و دوام بیشتری دارد.

از طرف دیگر سینک‌های پرسلان و سرامیکی مستعد خردشدن هستند و نباید ظروف و چاقوهای سنگین را روی آنها بیاندازید یا رهایشان کنید. درست است که خود ماده سفت و ماسیو (بزرگ) است اما پوشش روی آن این‌گونه نیست؛ با انداختن ظروف سنگین روی این سینک‌ها به پوشش محافظ آنها آسیب می‌رسد.

شیشه‌ ای

اگر مشغول بازسازی آشپزخانه بوده یا خانه جدیدی می‌سازید، سینک‌های شیشه‌ای گزینه‌ای زیبا و ماندگار برای خانه‌ها هستند. این سینک‌ها ضد ضربه و بادوام بوده و برخلاف سینک‌های استاندارد استیل و پرسلان لک نمی‌شوند و خش برنمی‌دارند. همچنین به‌خاطر طراحی هنری و تنوع رنگ‌ و نقش‌ ظاهر خارق‌العاده‌ای به آشپزخانه و حمام می‌بخشند.

احتمالا شوک حرارتی موجب شکستن سینک شیشه‌ای می‌شود و معمولا با نوسانات سریع حرارتی اتفاق می‌افتد. نباید آب جوش با دمای بالای 120 درجه را روی سینک شیشه‌ای بریزید. تغییر ناگهانی دما موجب خردشدن و ترک‌خوردن شیشه می‌شود. اگر سینک شیشه‌ای بشکند یا ترک بردارد باید آن را کلا تعویض کنید. حواستان باشد که لبه‌های آسینک شیشه‌ای نباید لب‌پَر شود چون ساختار سینک را ضعیف می‌شود.

از نظر ظاهری

 

بازسازی آشپزخانه در زمان‌های قدیم ساده‌تر بود؛ چرا که گزینه‌ها انگشت‌شمار و محدود بودند اما در سال‌های گذشته با پیشرفت سریع تکنولوژی، ساخت سینک و روشویی متحول شده است. امروزه برندهای مشهور انواع سینک ظرفشویی را در شکل، جنس، طراحی، سبک و مدل‌های مختلف به بازار عرضه می‌کنند که هریک مزایا و معایب خاص خودشان را دارند. اگر مبتدی هستند و باید آشپزخانه‌تان را بازسازی یا نوسازی کنید، باید ظرف مدت کوتاهی سریع و منطقی تصمیم بگیرید و بهترین گزینه را انتخاب کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا سینک‌های آشپزخانه را بهتر بشناسید تا انتخاب راحت‌تری داشته باشید.

روکار، خود لبه یا دراپ این

از سینک‌های روکار یا دراپ این زیاد استفاده می‌شود. آنها قدیمی ترین و پرطرفدارترین سینک آشپزخانه در سراسر جهان هستند و همان‌طور که از نامشان پیدا است در حفره کانتر نصب می‌شود. لبه یا حاشیه سینک اتصال دائمی با سطح کانتر داشته و آب‌بندی می‌شود تا لگن سینک در موقعیت مناسب تثبیت شود. با توجه به اینکه این لبه سینک است که لگن را در موقعیت مناسب تثبیت می‌کند، سیستم پشتیبانی داخلی اضافی برای نصب لازم نیست و همین موضوع هزینه نصب را به‌شدت پایین آورده و همزمان انجام نصب را آسان‌تر می‌کند.

لبه سینک‌های روکار بلند و قابل مشاهده بوده و تمیزکردن سینک را راحت‌تر می‌کند. زیر سینک‌های روکار فضایی برای انبار تعبیه شده است.

یکی از معایب سینک ظرفشویی روکار اشغال حجم زیادی از فضای کانتر (اوپن) است پس از این سینک‌ در فضاهای محدود نمی‌توان استفاده کرد. مساله دوم این است که کثیفی و جرم با گذشت زمان در اتصال بین لبه و سطح کانتر جمع می‌شود ولی تمیزکردن این جرم‌ها چندان هم کار سختی نیست چون درز به راحتی قابل مشاهده و در دسترس است.

توکار یا یکپارچه

سینک‌های توکار در ترکیب با کانترتاپ ظاهری شیک، براق و زیبا دارند. ابعاد سینک ظرفشویی توکار مناسب آشپزخانه‌های کوچک است چون کانترتاپ (اوپن) تا سینک ادامه می‌یابد و به‌این‌ترتیب راحت‌تر تمیز شده و فضای کافی در آشپزخانه برای آماده‌سازی غذا ایجاد می‌شود.

می‌توانید با انتخاب سایه روشن سنگ طبیعی (مانند گرانیت، کوارتز یا مرمر) بین سینک و کانترتاپ تضاد هنری ایجاد کنید. لبه‌های سینک و کانتر همپوشانی ندارند به همین دلیل جرم و کثیفی لای درز آنها جمع نمی‌شود.

تنها دلیلی که افراد زیادی این سینک‌ را با وجود مزایای زیاد آن انتخاب نمی‌کنند، نصب پیچیده و گران‌قیمت آن است. لبه سینک نقش پشتیبان لگن را ندارد و به همین دلیل باید کابینت و کانتر (رویه کابینت) را تقویت کنید تا ساختار حمایتی مناسبی را برای سینک ایجاد کنند. سینک باید کاملا آب‌بندی شود تا تحمل وزن ظروف سنگین را داشته باشد.

تک لگن

 
معمولا سینک‌های تک‌ لگن بزرگتر از سینک های دو یا سه لگن هستند و شستن ظروف بزرگ و سنگین را آسان می‌کنند. عرض آنها حدودا 91-83 سانتی‌متر بوده و عمق سینک هم 23-20 سانتی‌متر است. برای راحتی کار و آزادکردن فضای کاری  در کنار این سینک‌ها سبد شستشو ارائه می‌کنند. این سینک‌ها چندان نیازی به تعمیر و نگهداری و تمیزکاری ندارند چون لبه و حاشیه زیادی ندارند. سینک‌های چند لگن برای جدا نگه‌داشتن ظروف بهتر از سینک‌های تک‌ لگن هستند اما در صورت محدودیت فضای آشپزخانه سینک تک‌ لگن انتخاب مناسب‌تری است.
سینک‌های دو لگن پرطرفدارترین گزینه بوده و امکان شستشو در یک لگن و آبکشی یا خشک‌کردن در لگن دیگر در آنها وجود دارد. این سینک‌ها واقعا همه‌کاره و منعطف هستند و تمام کارهای شستشو، آبکشی و تخلیه را به‌آسانی می‌توان با آنها انجام داد. از مزایای این سینک‌ می‌توان به تطبیق‌پذیری و راحتی کار با آنها اشاره کرد. اگر ماشین ظرفشویی ندارید سینک‌ دو لگن انتخاب ایده‌آلی برایتان است. از معایب این سینک‌ می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
  • حجم کم لگن‌ها برای قابلمه‌ها و تابه‌های بزرگ، یا ظروف سفالی
  • شکل ظاهری نه چندان زیبای این نوع سینک‌ و ترند نبودن آن

 

 

پایان خبر
نویسنده :  مدیر اصلی
ورود به سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تبلیغات
ما را در اینستگرام دنبال کنید
ما را در اینستگرام دنبال کنید
Join TO naghsh_araco
شرکت نقش آرا
شرکت نقش آرا
شیشه دکوراتیو
شیشه دکوراتیو
نقش آرا در ستاد ساماندهي سايتها ثبت گرديد
نقش آرا در ستاد ساماندهي سايتها ثبت گرديد
نقش برجسته هاي در حال اجرا
نقش برجسته هاي در حال اجرا
آمار بازدید کنندگان
بازدید تاکنون: 4469139
کل افراد حاضر در سایت: 9
اعضا: 0
میهمان: 9

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت تعاونی سیمرغ شایان می باشد